Fi si tu la moda cu coperta profilului tau de facebook

Poza de comperta sau cover al facebook-ului este primul lucru pe care un vizitator il vede pe profilul nostru, si de aceea se spune ca aceasta coperta este probabil prima impresie despre tine. Cu totii vrem sa facem o impresie buna fiecaruia care viziteaza profilul nostru de facebook, asa ca incercam sa folosim o poza cat mai interesanta cu fiecare ocazie.

Fara sa vreau, am dat peste un site care genereaza coperti facebook si care chiar mi-a placut asa ca am decis sa vi-l prezint si voua. Este vorba despre Tricked Out Timeline, un site care tot ce doreste in schimbul serviciului pe care il ofera este un simplu Like. Este foarte simplu de folosit pentu ca tot ce trebuie sa faceti este sa alegi un efect din cele disponibile apoi sa incarcati poza dorita dupa care sa faceti un mic crop daca este necesar apoi sa dati un click pe butonul Done.

Dupa cum va-ti dat seama deja, acest site nu contine poze de coperta facebook pentru timeline-ul vostru ci doar genereaza o poza pe care o aveti deja. Mai jos puteti gasi niste site-uri unde puteti downloada niste poze de coperta destul de interesante si fara watermark.

50+ Facebook Covers Withouth Watermark

Free Covers For Facebook

Free Facebook Covers without watermarks

Un alt site care mi-a placut mult este Ostec. Acest site ne da posibilitatea de a ne scrie numele sau orice text in niste locuri destul de interesante cum ar fi dealul acela unde este gasit landmark-ul HOLLYWOOD sau tatuat pe o mana si de ce nu scris pe gheata. Din pacate acest site genereaza si un watermark odata cu acea imagine, dar in cazul acesta nu ar trebui sa fie o mare problema deoarece nu este tare visibil si multi o sa fie impresionati destul de mult ca sa vada acel watermark.

Dupa ce am facut un mic research am dat si de First Covers. Nu se compara cu Tricked Out Timeline, dar ne da posibilitatea de a face mult mai multe decat putem face pe acesta printre care se enumera si adaugarea si editarea unui text, adaugarea unui efect special si altele.

CoverPhotoz este un site la fel ca First Cover unde poti adauga niste efecte speciale impreuna cu ceva text pe aici si pe acolo. Interfata acestuia arata putin mai bine decat aceea gasita pe First Cover, dar ce este important e ceea ce poate sa faca.

Folosind linkurile de mai sus este garantat sa aveti un facebook cover destul de smecher incat sa faca o impresie buna. Sunt multe alte site-uri unde puteti gasi facebook covers, doar ca multe vin cu acel watermark care multora nu le plac. Daca sti ceva bun care nu este mentionat impresioneaza-ne intr-un comment.

No comments:

Post a Comment