YouTube 2 MP3

Este vorba de video2mp3.net, un website care va transforma orice link de pe YouTube in format MP3 dupa care il puteti downloada. Acest website este foarte usor de folosit si il consider a fi unul dintre cele mai bune site-uri de genul acesta. Mai jos am sa incerc sa va explic cum funcioneaza si tot ce trebuie sa faceti pentru a putea downloada orice clip de pe YouTube in format MP3 folosind acest site. Pentru cei care cred ca nu o sa aiba probleme sariti peste urmatorul paragraf si cititi restul, probabil ca o sa va fie de ajutor.

Dupa ce ati intrat pe website, tot ce trebuie sa faceti este sa copiati URL-ul (linkul videoclipului) de pe YouTube in casuta pregatita apoi sa dati click pe Convert. Va trebui sa asteptati in functie de marimea vidoclipului. E posibil sa apara o reclama si o numaratoare inversa a linkului de downloadare asa ca doar asteptati pana cand vedeti "Continue to your downlaod". Dupa ce ati dat click pe "Continue to your downlaod" ve-ti fi redirectionati catre o alta pagina in care va cere sa dati click pe fisierul convertit "Click here to download your converted file" si apoi direct la videoclip gata de downloadat in format MP3. Asteptati 20 de secunda pentru ca acea fereastra de downloadare sa apara automat sau daca nu dati click pe Download MP3.

Sunt enervante reclamele alea lor care tot sar in fata de fiecare data cand dau click pe vre-un link dar nu e problemea, trebuie sa incerce si ei sa faca niste banuti intr-un fel sau altul asa ca ii intelegem.

Alte website-uri de genul acesta puteti gasiti la linkurile de mai jos:
  1. youtube-mp3.org
  2. youtube-mp3.org (Firefox Mozila)
  3. youtube-mp3.org (Chrome)
  4. listentoyoutube.com
  5. vidtomp3.com
  6. flvto.com
  7. convertvideotoaudio.com
  8. youtubetomp3.com
  9. benderconverter.com

1 comment:

  1. Eu folosesc adesea youtubeconverter.to pentru a converti youtube mp3, acesta este un instrument excelent care este ușor de utilizat și foarte util.Sunt folosind un convertor de la youtube mp4 download și descărcați videoclipuri youtube 1080 care este youtubeconverter.to. Ar trebui să încercați să o utilizați, v-am spus că nu veți fi dezamăgiți de ceea ce vă oferă acest instrument.

    ReplyDelete