Gaseste driverele necesare computerului vostru in 5 secunde cu Driver Identifier

In acest articol am sa va prezint un program de gasit drivere pe internet in 5 secunde. Este vorba de Driver Identifier un program care scaneaza computerul vostru pentru drivere necesare si updateuri la driverele pe care le aveti deja. Am aflat ca e buna atunci cand mi-a trebuit niste drivere la un computer care tocmai ii instalasem sistemul de operare si m-am gandit sa vil prezint si voua ca poate o sa va ajute cum m-a ajutat si pe mine.

Dupa ce am instalat programul am dat un scan dupa care programul a deschis broswerul de internet unde deschise o pagina in care imi arata niste informatii despre acel computer impreuna cu toate driverele instalate, cele neinstalte si cele care lipseau.

Cand am dat click pe download in dreptul driverului care lipsea, ma dus pe o pagina unde era o lista cu o multime de drivere compatibile cu acela pe care il cautam. Din lista am downloadat eu unul care am crezut ca o sa fie bun si lam instalat. Am fost surprins sa vad ca acest program isi face treaba foarte bine si nu este un fake ca multe altele. Se intampla si ei atentioneaza ca in caz ce un driver downloadat nu merge sa nu ne dam batuti si sa downloadam altul. O sa vedeti ca unele drivere vin cu diferite nume implicand 32bit sau 64bit ca sa va atentioneze ca driverul respectiv este pentru win 32bit sau 64bit si logic voi il downloadati pe cel care este compatibil cu Windowsul vostru ca sa va asigurati ca o sa mearga.

Eu m-am obosit sa caut un anumit driver pe google asa ca dupa ce am incercat sa navighez pe siteul oficial al manufacterului si nu l-am gasit apelez la Driver Identifier care este free si gaseste driverele in 5 secunde cu toate ca unele nu sunt originale dar cateodata nu conteaza daca sunt compatibile.

Este recomandat sa folosesti Driver Identifier doar atuncia cand nu poti gasit un driver pe siteul oficial al componentului care necesita driverul. Pentru mai multe informati lasati un comment.


Update 22/08/2012

Driver Identifier nu mai este gratis. Sau gandit ei bine dupa ce au vazut ca au mi de useri sa introduca niste costuri si asa au si facut. Curand am sa va prezint un alt program care gaseste drivere la fel ca si Driver Idenifier si gratis normal.


Update 13/09/2012 - Recomandat

Dupa cum v-am promis cred ca a venit si timpul in care sa va prezint unul dintre cele mai bune programe de optinut drivere pentru PCul vostru. Este vorba despre DriverPack Solution 12.3, un program care trebuie pus pe un DVD ca sa va usureze munca de fiecare data cand aveti nevoie de un driver.

In primul rand trebuie sa downloadati acest program de la linkul de download de mai jos.Programul odata downloadat nu mai necesita instalare ci doar pus pe un DVD disk apoi pornit de pe disk de fiecare data cand aveti nevoie de el. Pur si simplu puneti tot continutul pe un disk apoi odata pus pe disk deschidetil ca un program normal dand dublu click pe DriverPackSolution.

Pentru cei care folosesc notebooks, downloadati acest program si punetil pe un stick cu o memorie corespunzatoare. Aceasta metoda va fi de folos si atunci cand o sa intalniti computere care nu citesc DVDuri.

ATENTIE! Punerea pe disc al acestui program nu este necesar ca sa functioneze. Odata ce programul a fost downloadat poate fi folosit de pe computerul in care a fost downloadat. Doar in caz ca aveti nevoie de el pentru un alt PC atunci va trebuie sa gasiti o metoda de transfer pe computerul respectiv.

Tot odata recomand downloadare Full ca sa nu trebuiasca sa va conectati la internet pentru un anumit driver.

Download / DriverPack Solution 12.3

Update 03/02/2013

Recent am aflat de un alt program gratis pentru downloadat drivere. Acest program se numeste Device Doctor si este recomandat de multi useri. Tot ce trebuie sa faceti pentru a folosi acest program este sa il descarcati de la linkul de mai jos apoi sa il instalati in PC-ul in care aveti nevoie de drivere. Odata instalat deschideti programul si daca scanarea nu incepe automat dati click pe Begin Scan. Daca Doctor Driver gaseste drivere ce necesita update sau drivere ce trebuie instalate, va ofera posibilitatea de a le downloada de pe pagina oficiala a programului Doctor Driver ceea ce da de inteles ca aveti nevoie de o conectie de internet.

Se intampla ca nu aveti driver-ul de internet atunci va recomand sa folositi DriverPack Solution mai sus deoarece acest program de cele mai multe ori nu necesita o conectiune de internet pentru a downloada un driver. Folositi un alt computer sa downloadati DriverPack Solution versiunea full. Cititi mai sus Update 13/09/2012 - Recomandat pentru mai multe informati.

Download / Device Doctor


Update 2017

Un alt program de genul acesta pe care il recomand este Iobit Driver Booster. Acest program functioneaza doar daca deja aveti o conectiune de internet. Dupa parerea mea este probabil unul dintre cele mai bune programe din aceasta lista. Iobit Driver Booster nu doar gaseste driverele necesare dar tot odata actualizeaza si corecteaza. Eu personal dupa ce am instalat driverul de internet apelez direct la Iobit Driver Booster fara sa ma mai complic. Fi si tu ca mine! :)

No comments:

Post a Comment