Fetele intradevar au nevoie de atentie, sau daca nu.....

Un mesaj de avertizare catre toti baieti.... Pentru cei care nu inteleg, fata simplu spune ca e satula de prietenul ei care se joaca jocuri video nonstop si nu ii acorda destula atentie. Ea spune ca s-a saturat si decide sa ii ia xbox-ul ceea ce i lui mai drag, si sa il distruga. Cea ce a fost funny pentru mine in acest clip este acolo pe la sfarsit dupa ce baiatul vede ce a facut el spera ca asigurarea va plati pentru dauna sau ca poate ii va da unul nou =))

Mesajul cu care trebuie sa ramai: De multe ori fetele ajung la disperare. Fetele cateodata nu mai gandesc si pot ajunge intr-o stare in care sa se gandesc numai la razbunare. Ele se gandesc la feluri si metode cum ar fi: distrugerea unui obiect care ne este noua mai draga sau ori ce altceva asemanator cu care pot rani. Acordai atentie prietenei tale caci daca nu, e posibil sa iasa rau si sa te raneasca...sufleteste.


Uite ce ia facut baiatul dupa ceva timp....Pentru mai multe farse cu acesti doi nebunei intrati pe canalul lor de YouTube Nikki & John

1 comment: