Fix Error: Flash Player failed to initialize

Aceasta este o eroare asemanatoare cu aceea ce multi dintre noi am experimentato cu un alt produs Adobe si acesta fiind Adobe Reader. Flash Player nu este unul dintre acele programe optionale ci intradevar unul care avem nevoie pentru o experienta mai buna pe fiecare pagina ce contine continut flash cat si ZicZoom.

Motivul problemei nu este clarificat dar se pare ca acest fix functioneaza perfect pentru multi useri.

Simptome

In cazul acest este vorba de o eroare la instalarea programului in care sunt afisate urmatoarele erori "Installation encountered errors" sau "Failed to initialize".


Cauza

Motivul acestei erori poate fi din cauza sistemului de operare sau a Service Pack-ului pe care ati instalat Adobe Flash Player asa ca asigurativa ca aveti ultimul Service Pack instalat si ca folositi ultimul update al programului Adobe Reader pentru sistemul vostru de operare.


Rezolvare

Tot ce trebuie sa faceti pentru a rezolva aceasta problema este sa descarcati programul Adobe Flash Player folosind unul dintre linkurile de mai jos.

Windows

Macintosh

Linux


Atentie 

Este posibil sa trebuiasca sa opriti protectia antivirusului inainte de a downloada si instala Adobe Reader folosind unul dintre linkurile mentionate mai sus.

No comments:

Post a Comment