Dezinstaleaza programe in totalitate cu IObit Uninstaller 2

IObit Uninstaller 2 este un program care va da posibilitatea de a sterge orice program din PCul vostru in totalitate. Este vorba de ceva mult mai puternic decat "Windows Add or Remove Programs" deoarece optiunea oferita de Windows sterge doar programul dar nu si multe alte fisiere care apartin de programul respectiv.

Se intampla sau sa intamplat ca de multe ori sa nu reusesti sa dezinstalezi un anumit program din cauza unei erori enervante asa ca ramai cu programul respectiv instalat deoarece nu ai ce face si nu ai nici chef sa faci un search pe google la problema. Cu IObit Uninstaller 2 problema aceasta  nu ar trebui sa mai intervina deoarece acest program va ofera posibilitatea de a forta o dezinstalare insemnand ca PCul vostru va face un efort mult mai mare ca sa dezinstaleze acel program.

Ce imi place mie mult la acest program este ca de fiecare data dupa ce a dezinstalat un program imi da posibilitatea de a scana PCul de foldare, fisiere si altele care apartin de programul respectiv pentru a le putea sterge. Nu doar asta ci si faptul ca am posibilitatea sa vad programele pe care eu le folosesc mai des si programele care ocupa cea mai multa memorie.

No comments:

Post a Comment