Zborul - Efortul depus de producatori filmului

Multi dintre noi am vazut deja filmul "Flight". Pentru cei ce nu au vazut acest film inca, Flight este un film cu un airline pilot ce salveaza un avion de la prabusire intr-un mod in care nimeni nu a mai incercat inainte si nu putea sa o faca. Pilotul avionului Whip Whitaker (Danzel Washington) reuseste sa planeze avionul pe o pajiste in fata unei biserici. Whip este felicitat de toata lumea mai ales de unii dintre cei mai importanti oameni pentru manuvra eroica ce a reusit sa o execute cu acel avion.

Exista insa o problema, si aceasta este ca o persoana la bordul avionului (aceasta fiind un membru al echipajului) moare.
Investigatile incep si anchetatori dezvaluie ceva foarte absurd ce sa intamplat pe acel avion si ce nu ar fi trebuit sa se intample si ce socheaza o lume intreaga cand pilotul Whip dezvaluie tot adevarul.

Dupa cum ati observat deja, titlul acestui articol se numeste Efortul depus de producatori filmului "Flight" si este si un motiv pentru asta. Priviti clipul de mai jos pentru un micut trailer sau making of al filmului in care regizorul explica cat de greu a fost sa inregistreze unele parti ale filmului.


Subtitrare: Romana
Filmul intreg il puteti vedea dand click pe imaginea de mai jos. Va dores o vizionare placuta.

No comments:

Post a Comment