Fix Error: Adobe Reader failed to initialize


Aceasta este o eroare asemanatoare cu aceea ce multi dintre noi am experimentato cu un al produs Adobe si acesta fiind Adobe Flash Player. Este destul de simplu si am sa incerc sa va explic ce trebuie sa faceti si care este problema. Problema aceasta a fost mentionata de un user pe pagina de ajutor si am promis ca o sa scriu un articol in care sa descriu o solutie acestei probleme.


Simptome

In cazul acest este vorba de o eroare la instalarea programului Adobe Reader in care sunt afisate urmatoarele erori "Installation encountered errors" si "Failed to initialize".


Cauza

Motivul acestei erori poate fi din cauza sistemului de operare sau a Service Pack-ului pe care ati instalat Adobe Reader asa ca asigurativa ca aveti ultimul Service Pack instalat si ca folositi ultimul update al programului Adobe Reader pentru sistemul vostru  de operare.


Rezolvare

Personal nu am avut inca nici o problema de genul acesta dar acuma stiu unde gasesc solutia. Nu pot garanta ca aceasta este solutia care va functionata sau care va rezolva problema pe care o aveti. Multi care au avut problema aceasta au rezolvato cu un link de download diferit de cel care il gasiti pe pagina principala oficiala.

Incercati sa downloadati Adobe Reader folosind unul dintre linkurile de mai jos. Daca Mirror 1 nu rezolva problema incercati Mirror 2.

Atentie 

Este posibil sa trebuiasca sa opriti protectia antivirusului inainte de a downloada si instala Adobe Reader folosind unul dintre linkurile de mai jos.


No comments:

Post a Comment