Ai talent si crezi ca poti ajunge vedeta? Este sansa ta!

Sezonul cu numarul 4 la "Romanii au talent" este pe cale sa inceapa asa ca urmatorul castigator al acelui maret premiu de 120.000 de euro este asteptat de o Romanie intreaga. Probabil ca multi dintre voi gandesc ca nu aveti exact ceea ce va trebuie sa ajungeti pana in finala si sa castigati acel premiu de 120.000 de euro.

Sa fiu sincer nici nu cred ca trebuie sa fii cel mai bun sa fii castigatorul acelui mare premiu cu toate ca multi dintre cei care participa la acest show "Romanii au talent" sunt concentrati asupra marelui premiu ceea ce este normal.

Eu nu cred ca marele premiu este singurul lucru care te poate face vedeta, ci faptul ca tu participi si ajungi pana in semi-finala si poate si in finala chiar daca nu castigi si ai un talent deosebit care impresioneaza o tara intreaga si care poate fi folosita pentru generarea unui profit, este apreciat de mult mai multi decat tu crezi. Acum totul depinde de talentul tau si daca numarul tau este intr-adevar unul care ar interesa si de care oamenii s-ar fi folosit pentru a le produce o stare buna.

Sa luam de exemplu un cantaret solo sau un grup vocal care si normal au de-a face cu muzica. Muzica este si continua sa fie pe langa fotbal una dintre cele mai bune afaceri in care ai putea sa intrii vreodata. Probabil ca te intrebi "De ce ma gandesc eu la afacere sau bani?" si ca sa fiu sincer, banii sunt unul dintre singurele motive pentru care aceast show a fost creat. Ceea ce tu trebuie sa stii este ca nu acei 120.000 de euro te face vedeta, ci felul in care tu ii folosesti.

Dar ce se va intampla daca nu ajungi sa fii castigatorul marelui premiu? In cazul acesta poti avea posibilitatea de a semna un contract cu o companie sau organizatie care crede ca poate genera un profit cu tine. Sa luam de exemplu One Direction, un grup de tineri care au ajuns pe locul trei in finala X-factor similara cu "Romanii au talent" si care nu au castigat marele premiu dar iata-i acum. Celor de la One Direction li s-a oferit un contract cu casa de discuri "Syco Music" acolo unde "seful" este maretul Simon Cowel.

In alte cuvinte nu ai nevoie de marele premiu ca sa devii cineva si tot ce trebuie sa detii este un talent folosit de o lume intreaga de zi cu zi pentru a transforma o zi rea intr-o zi buna. Puneti urmatoarele intrebari.

  1. Ai talent? ( nu te considera talentat si lasa-i pe alti sa te considere si asigura-te ca sunt sinceri cu tine)
  2. Este talentul tau unul care este folosit de o lume intreaga si de tine insuti pentru a transforma o zi rea intr-o zi buna?
  3. Crezi ca poti genera un profit folosind talenul pe care tu il ai?

Daca raspunsul este "da" la fiecare intrebare, atunci tu poti fi urmatorea vedeta.


No comments:

Post a Comment