I sa facut foame in timpul unui meci de fotbal. Vezi gestul amuzant acestui jucator!

Totul s-a intamplat in minutul 75 al meciului Villarreal - Barcelona cand gazdele conduceau cu 2-1. O perioada destul de grea pentru toata echipa Barcelonei dupa ce au ratat calificarea in semifinala Champions League (Ligi Campionilor) 2014, pierduse finala Copa Del Rey (Cupa Regelui) 2014, titlu ca si pierdut si sa mai adaugam la amar, cu cateva zile in urma unul dintre antrenorii recenti ai acestora, Tito Vilanova a incetat lupta cu cancerul si a murit. In alte cuvinte acest an era probabil unul dintre cei mai grei ani din istoria Barcelonei.

Din fericire foamea nu a fost si ea o problema la Barcelona, am crezut noi pana la un moment dat cand Dani Alves a facut un gest ironic asupra fanilor echipei Villarreal care au aruncat cu o banana dupa el. Ceea ce s-a intampla in urmatoarele secunde a fost ceva nou si pentru comentatorii meciului care au fost siguri de faptul ca aceasta faza va ajunge pe internet si care totodata au recunoscut ca asa ceva nu au mai vazut.


Sa clarificam situatia pe sfarsit nu era nicidecum vorba de foame ci de un gest rasist care suporterii Villarreal-ului l-au facut asupra lui Dani. La scurt timp dupa ce acest gest a ajuns pe internet, unii dintre colegii de echipa nationala a lui Dani au postat care mai de care poze cu banane pe internet in sustinerea acestuia unde ne transmit un mesaj simplu. "We are all monkeys".


In final meciul sa terminat Villarreal 2 - 3 Barcelona. Nu pentru ca a reusit Barcelona o revenire spectaculoasa ci pentru ca au fost ajutati de echipa adversa cu un al doilea autogol si un ultim gol care in sfarsit avea sa vina de la un jucator al Barcelonei, Messi.

No comments:

Post a Comment