Terms & Conditions

Language - English

An English version of this page will soon be available. This does not mean that the Terms & Conditions written bellow are not applied to English written articles, therefore we advice you to use our page translator to translate this page for now and if you are unsure of something do not hesitate to contact us. Thank you!

Despre ZicZoom si Autor

ZicZoom este un blog nou intercativ cu articole amuzante, interesante si de ajutor. Doresc cu ajutorul mai multor web developers sa inbunatatesc aspectul acestui blog si calitatea articolelor. Ma numesc Gabriel Ilie si sunt autorul blogului ZicZoom. Momentan sunt student la Northampton University in Anglia unde studiez al doilea an de Computer Business (motivul pentru care nu pot petrece prea mult timp pe ZicZoom.

Am decis sa creez ZicZoom in primul rand pentru mine dar si pentru toti ceilalti care au nevoie de ajutor deoarece imi place sa fiu de ajutor la toata lumea.
Continut


     Continutul scris

Articolele scrise ce le gasiti pe acest blog nu sunt copiate ci creatorul continutului acestora a pus mare efort in a le dezvolta. Acesta este unul dintre motivele pentru care va rugam sa respectati asta si daca din orice motiv doriti sa copiati un articol scris pe site-ul vostru sa postati un link catre sursa originala pe (www.ziczoom.blogspot.com).

     Videoclipuri si Imagini

Majoritatea clipurilor impreuna cu filmele si pozele postate pe acest site nu sunt gazduite pe serverul nostru ci sunt luate de pe site-uri de video si audio sharing gen YouTube, Vimeo, Google si altele de aceea noi nu avem dreptul asupra lor ci autorul care lea incarcat pe aceste siteuri.

Imagini: Putin dintre pozele folosite in articole pe blogul ZicZoom sunt luate de pe Google Images si acestea sunt inainte verificate si din verificarile noastre nu sunt protejate de drepturi de autor.

Videoclipuri: Cu toate ca folosim videoclipuri de pe siteuri de file sharing la fel ca YouTube, Vimeo, Google si altele, multe dintre acestea (tutorialele video in mod special) apartin autorului ZicZoom si asta o puteti vedea la sfarsitul fiecarui clip video. Clipurile video de genul acesta sunt luate in considerare in sectiunea Distribuirea/Copierea mai jos.

     Nu postam orice

Orice postare pe blog este studiata bine inainte de a fi postata. Nu postam sau nu aruncam articole pe blog doar de dragul de a face asta sau de a umple blogul cu articole. Suntem constienti de faptul ca internetul este plin de articole, clipuri, filme si altele din care putem fi inspirati. Doar articolele importante si ce credem ca este de ajutor va fi postat sau luat in considerare pe ZicZoom.

     Distribuirea/Copieria

Distribuiria oricarui articol gazduit pe acest blog este permisa sub urmatoarele conditi: ca nu mai mult de jumate de articol sa fie postat apoi sa contina un link catre intregul articol pe blogul (www.ziczooom.blogspot.com) si ca site-ul pe care postati orice continut gazduit pe ZicZoom ( aici ma refer la tot continutul de pe acest blog) sa nu aiba restricti asupra continutului pe care doriti sa il postati.

Videoclip: Orice videoclip care apartine autorului ZicZoom necesita un link catre articolul in care a fost postat daca doriti sa il copiati pe alt site si conditile de mai sus se aplica.

Exceptie: Exceptia o facem doar la clipurile video, si textele ce sunt luate de pe alte siteuri si care nu sunt protejate de drepturi de autor cum ar fi textele de dragoste, urari, bancuri, etc. Atentie!! De multe ori un videoclip postat pe blogul ZicZoom contine text care autorul a pus impreuna cu acest clip pentru ca vizitatori sa inteleaga despre ce este vorba in acel video. Repet ca orice continut scris ce se afla pe acest blog poate fi copiat doar daca conditile de mai sus sunt implinite chiar daca acesta contine un videoclip ce este luat de pe un alt site gen video sharing. Daca doriti sa copiati doar clipul si acel videoclip nu apartine autorului ZicZoom, o puteti face fara probleme fara sa mai adaugati un link catre atricolul din care a fost copiat.Raspundere

Responsabilitatea nostra

Noi nu suntem responsabili de nici o dauna sau alta minune ce o puteti face folosind unul dintre articolele ce se afla pe ZicZoom.

Ce fel de continut postam

Suntem constienti de faptul ca siteurile torent sunt pline cu lucruri numai bune dar...ZicZoom nu posteaza si nu o sa posteze niciodata linkuri catre fisiere de genul torrent, crack, seriale si altele de genul acesta.Performanta mai buna pe blog

O navigare mai buna

Pentru o performanta mai buna a navigarii pe acest blog folositi broswerul de internet Firefox Mozila sau Google Chrome. Daca ati navigat pe aceasta pagina folosind browser-ul de internet Firefox sau Opera va trebui sa download-ati plugin-ul WMP Firefox pentru a putea accesa unele fisiere.

Tot odata asigurativa ca aveti ultima versiune de Flash Player instalata. Ultima versiune poate fi downloadata la linkul acesta http://get.adobe.com/flashplayer .


Contact

Pentru mai multe informatii sau intrebari legate de orice se afla pe blog lasati un coment sau folositi pagina Contact pentru a ne contacta.


Updates

Aceasta pagina cu termeni si conditii va fi schimbata/editata de fiecare data can va aparea ceva nou sau cand o idee noua o sa apara asa ca nu uitati sa vizitati aceasta pagina dinou indata ce vedeti ca site-ul a fost schimbat intr-un fel sau altul. Va multumesc!

No comments:

Post a Comment