Cum sa stingi calculatorul unui prieten

Acest articol ma facut sa ma gandesc exact de la prima linie care o aveam in minte sa o scriu, de acei "fel si fel" de oameni care ei cica pot intra in sistemul unei alte persoane fara ca acea persoana sa stie si sa faca tot fel de minuni cum ar fi sa dea Shut down Windowsului si asa mai departe.

Deoarece mi-a placut computerele de cand eram mic stateam eu si ma gandeam oare cum ar fi daca de fiecare dat cand ma enerveaza cineva intram direct la acea persoana in computer si sa i dau direct Shut down la computer fara nici o avertizare "vezi ca iti dau Shut down ca mai enervat".

In primul rand trebuie sa fi un fel de Geek care ma rog...in romana nu suna asa de bine dar totusi este posibil si sunt diferite feluri in care poti stinge calculatorul unei persoane si ele pot fi: software, virus, hardware etc. (nu ne complicam)

Ce am sa va arat in acest articol este diferit de toate acele programe pokemon care cica fac minuni de tot felul. O metodata foarte simpla si curata de a stinge calculatorul unui persoane cu aprobarea acesteia este de ai trimite un fisier pe Messenger care el/ea trebuie sa il salveze (o prima aprobare de care tu ai nevoie pentru ai stinge computerul acelei persoane prin a salva fisierul trimis de tine) si odata salvat sa il deschida (o a doua aprobare de care tu ai nevoie de la acea persoana prin deschiderea fisierului).

Fisierul trimis de tine este de fapt un shortcut a optiuni "Shut down" din Windows ci nimic foarte special. Odata ce shortcut-ul este deschis va aparea o numaratoare inversa de la 25 la 0 de parca ar fi o bomba dar in acest caz o bomba falsa care in loc sa explodeze se stinge.

Shortcu-ul il puteti downloada aici dupa care trebuie dezarhivat si testat odata sa vedeti si voi cum funcioneaza. Have fun!!!

Multumiri autorul blogului blog.dito.ro pentru acest shortcut.

No comments:

Post a Comment