Facebook Messenger

Cand am aflat ca exista un Facebook Messenger care sa il pot downloada si instala ca pe Yahoo Messenger l-am downloadat imediat sa vad daca este exact ce pare. Okay ....l-am downloadat >> instalat si sa vezi ca era exact ceea ce credeam. Numele oficial a acestui program este FacebookDiscovery.

Pentru acest program nu mai este nevoie de o descriere deoarece daca aveti Yahoo Messenger sau Hotmail MSN va puteti face o idea si despre acesta. Intradevar nu vine cu acele optiuni care Yahoo Messenger sau Hotmail le ofera ci doar un aspect similar.


Un alt program de genul acesta este Chit Chat care are aceasi functie ca FacebookDiscovery, va ofera posibilitatea de a vorbi pe Facebook Chat fara sa mai trebuiasca sa navigati pe internet doar pentru aceasta.

Update 16/08/2011

Dupa ceva timp am aflat ca exista inca un program de genul acesta destul de bun care se numeste fTalk. Mai multe information si pentru al incerca dati click pe linkul de downloadat jos in dreapta.

Update 29/08/2012

Dupa cum ati realizat pentru cei ce folosesc Yahoo Messenger acum aveti posibilitatea de a adauga contactele voastre de pe Facebook Chat impreuna cu cele de pe Yahoo Messenger. O chestie inteligenta ce Yahoo sa gandit pana la urma sa o faca. 

Pentru mai multe informati click aici
 

No comments:

Post a Comment