Informatii despre calculatorul vostru


Un program care mi sa parut a fi de foarte mare folos atunci cand avem nevoie de o informatie despre vre-un component in calculatorul nostru cum ar fi hardul, procesrul, ramii, etc. Speccy cuprinde cele mai importante componente hardware care se afla in unitatea noastra. Speccy le analizeaza si aviseaza fiecare detaliu despre componentul respectiv.

De ce imi trebuie mie Speccy?

In primul rand daca esti un gamer ai nevoie de acest program ca sa afli niste detali despre procesorul,ramii si placa ta video inainte sa decizi instalarea unui joc. Se iveste problema ca trebuie neaparat sa sti o informatie despre un component in calculatorul tau ca sa rezolvi o alta problema. Sau doar simplu vrei sa afli o informatie despre ceva in calcualtorul tau.

In poza de mai jos va puteti face o mica idee despre cum iti face Speccy treaba:



La instalarea programului e posibil sa va intrebe daca vreti sa instalati Google Chrome odata cu instalarea proramului daca nu il aveti instalat deja si Ask Toolbar care sa fiu sincer nu aveti nevoie asa ca debifati cele doua daca credeti o sa ocupe memorie aiurea si lasati doar programul Speccy sa se instaleze.

Download / Speccy

Un alt program de genul aceste este CPU-Z. CPU-Z nu are un layout asa de reusit ca Speccy dar informatile pe care ni le da sunt poate mult mai puternice decat Speccy. CPU-Z nu cuprinde informati despre multe componente hardware in calculator ci doar unele care sunt principale.

Download / CPU-Z

No comments:

Post a Comment