Avast, unul dintre cele mai bune programe antivirus


Pentru cei ce nu stiu, Avast este un antivirus la fel ca si Norton, AVG, Avira, Bitdefender, etc. Poate va intrebati de ce am ales sa vorbesc in special despre Avast. Ceva timp in urma Avast a fost ales ca fiind cel mai bun program antivirus cu cea mai mare viteza de scanare dintre toate programele antivirus.

Anul acesta Avast inca ramane printre programele antivirus cele din top asa ca eu personal am ales optiune Avast deoarece am vazut ca gasesti virusi foarte repede, scaneaza exact cum ne este promis, are un sistem de scanare "Boot-time" care iti scaneaza intregul calculator la pornirea Windowsului, si functioneaza foarte bine si in versiune FREE.

Ca si multe programe antivirus, Avast ofera trei optiune de downloadare si acestea fiind: FREE, PRO si Maximum Protection. Pentru cei ce aleg versiune FREE sa stiti ca nu este o alegere proasta deloc deoarece Avast inca isi face treaba si cu Free version, doar ca logic o face la un nivel mai mic asa ca inca sunteti protejati de multe infectii.

Interfata avast in versiunea FREE


Recomand acest program antivirus la toti care nu aveti unul dintre programele antivirus din lista de mai jos:
  1. Bitdefender Antivirus Plus
  2. Kaspersky Anti-Virus
  3. Norton AntiVirus
  4. F-Secure Anti-Virus
  5. G Data AntiVirus
  6. BullGuard Antivirus
  7. AVG Anti-Virus
Poti avea unul dintre programele antivirus de mai sus dar sunt multe care nu protejeaza si scaneaza la fel ca Avast asa ca inainte sa downloadati un antivirus, faceti o mica cercetare sa vedeti fiecare ce ofera in versiunea FREE,PRO sau Full Protection. Eu personal folosesc Avast de ceva timp si sunt foarte multumit de el.

No comments:

Post a Comment