Cum sa afli daca cineva a umblat la computerul tau cat timp ai fost plecat

Probabil ca multi dintre voi ati fi vrut sa stiti daca sa jucat cineva la computerul vostru cat timp ati luat o pauza. In cele mai multe cazuri intalnim curiosi care vor sa vada ce am facut sau cu ce ne mai ocupam. Si e normal ca nu iti doresti sa umble nimeni la calculatorul tau, mai ales atuncia cand ai acolo niste chesti importante si care nu trebuie vazute de oricine.

De multe ori parca iti este si frica sa lasi computerul nesupravegheat pentru ca cine stie ce farsa mai au de gand sa faca colegi de camera pe seama ta folosind computerul tau. Sunt  multe alte motive pentru care ai fi vrut sa te asiguri ca lumea nu are aces la computerul tau.

Ceea ce am sa va prezint in acest articol este un serviciu interesant oferit de cei de la Mouselock.co care in mare va ofera posibilitatea de a prinde spionul. Este un website care se bazeaza pe miscarea de mouse si care mi-a placut foarte mult deoarece nu iti trebuie o gramada de timp sa setezi toata treaba.

Pe site, tot ce trebuie sa faci este ca in primul rand sa te loghezi cu adresa ta de email Google care poate fi si adresa ta de email Yahoo. Daca nu ai o adresa de mail Google sau Yahoo, poti crea una in 2 minute.



Odata logat pe site vei fi prezentat cu o imagine ca aceea de mai jos. Cea ce trebuie sa faci aici este sa alegi punctul tau secret de deblocare in caz ca vi tu inapoi si vrei sa dezactivezi sistemul Mouselock.



Dupa ce ai ales un numar ca cel de deblocare vei primi o notificare in care te intreaba daca vrei ca siteul sa foloseasca webcamul calculatorului tau ca sa faca si o poza. Daca ai un web cam conectat si vrei ca programul sa faca si o poza ca sa ti-o trimita pe mail impreuna cu celelalte detalii atunci apasa pe "Yes".



Dupa ce ati apasat pe Yes sau No veti fi redirectionati catre pagina aceasta in care tot ce trebuie sa faceti este sa puneti cursorul mouseului in imagine cu cursor apoi sa faceti un click.



Ta daam..Asta a fost tot. Dupa cum si imagine spune, acuma poti sa mergi la cafea sau unde vrei tu linistit.



Oricine va misca mouseul acuma va fi prezentat cu imaginea aceasta in care va trebui sa execute codul de deblocare cat mai repede ca programul sa nu inceapa sa faca poza si sa trimita emailul. Cum multi se vor balbai si vor lua ceva timp pana sa realizeze despre ce este vorba BUUUM a explodat bomba si emailul a fost trimis.



Ti-as recomanda sa folosesti broswerul de iternet Chrome sau Firefox pentru ca acest site sa isi faca treaba cat mai bine. Imi place mult faza cu webcamul si faptul ca face si o poza care o vei primi odata cu celelalte informatii, deci asta poate da de gol chiar si exact persoana care sia bagat botul si ma rog asta ar fi de foarte mare folos cand sunteti mai multi intr-o camera.

No comments:

Post a Comment