Underground: The Julian Assange Story

Totul se petrece in 1989 cand un tanar pe nume Julian Assange cunoscut sub numele de Mendax a format un grup de hackeri "subversivii internationali". Acesti hackeri nu lucreaza spre rau ci mai bine zis spre bine, dar problema este ca ceea ce fac ei nu este considerat de autoritati a fi legal asa ca pornesc in cautarea lor.

In tot timpul acesta Mendax care este cel mai bun dintre toti trei, incearca sa intre in baza de data militara si sa gaseasca tot adevarul si mai exact daca ceea ce mentin ei ca fac este intradevar adevarat. Nu este mult timp la dispozitie si timpul ii sta in cale. Pana la urma Mendax reuseste dar este prea tarziu pentru ca in acelasi moment el se trezeste cu politia in camera lui. Ce este si mai interesant este faptul ca el ii asteptau.

Julian Assange este creatorul websiteului WikiLeaks care la publicat la scurt timp dupa ce a servit 10 ani de inchisoare. WikiLeaks este un website care dezvaluie unele dintre informatile care guvernul si toti ceilalti in putere nu le fac vizibile publicului.

Subtitrare: Romana

Filmul intreg il puteti vedea mai jos. Va dores o vizionare placuta.


No comments:

Post a Comment