Malwarebytes, unul dintre cele mai bune programe anti-malware

Malwarebytes este un fel de antivirus doar ca se ocupa numai cu malware (definitia la "malware" conform wikipedia se afla mai jos). Programul poate fi downloadat FREE si desigur exista si varianta  "full version" care are in plus un singur modul care va apara de programele care pot afecta calculatorul in timp real .

Veti vedea ca acest program o sa gaseasca obiecte infectate mai tot timpul cand scanati daca folositi internetul foarte des. Multe programele antivirus in general detecteaza virusi mari si cu cei mici nu se prea incurca pana cand devin si ei mari. Este recomandat ca sa scanati intregul sistem odata la 30 de zile.

Malwarebytes  este unul dintre cele mai bune programe care detecteaza malware si este recomandat de multi useri profesionisti. Poate va ganditi ca odata ce versiunea full expira nu va mai fi bun de niminc, GRESIT. Malwarebytes inca continua sa isi faca treaba cum trebuie si fara frica inca sunteti protejati. Programul Malwarebytes necesita un update mai tot timpul asa ca daca nu vreti sa va uitati dupa update-uri personal, doar bifati casuta in care spune daca vreti ca Malwarebytes sa isi faca update-ul singur cand instalati programul.

Inainte sa instalati programul Malwarebytes dezactivati antivirusul pana cand programul sa instalat complect apoi activatil inpoi.Instructiuni despre cum sa folositi Malwarebytes nu cred ca e nevoie deoarece este foarte simplu dar totusi daca aveti probleme folosindul lasati un comment si o sa incer ca va raspund cat de curand.

Definitia "malware" conform wikipedia:

Software-ul rău intenționat (numit adesea malware, cuvânt englez pronunțat /ˈmælwɛər/, construit din sintagma malicious software, „software răuvoitor”) este un tip de software proiectat intenționat pentru deteriorarea unui computer sau infiltrarea în el, sau/și deteriorarea ori infiltrarea în întregi rețele de computere, fără consimțământul proprietarului respectiv. Noțiunea se utilizează generalizat de către informaticieni pentru a desemna orice formă ostilă, intruzivă sau supărătoare de software sau cod de program. Termenul de virus din domeniul computerelor este uneori utilizat pentru a desemna nu numai virușii informatici, ci și toate formele de software rău intenționat.

                                                                                                   Download / Malwarebytes, Anti-Malware 

No comments:

Post a Comment