Cum sa faci avertismentul despre Windows Genuine Advantage (WGA) sa dispara in Windows 7

Windows Genuine Advantage (WGA) este un program creat de cei de la Microsoft care se instaleaza la tine in calculator odata cu un update la Windows. Acest program a fost creat in scopul de a detecta toti aceia care folosesc un Windows piratat. Il poti numi anti-pirat deoarece detecteaza Windowsuri piratate.
Acest program aparea in calculatorul tau si se manifesta foarte ciudat. In primul rand vine cu un mesaj de avertizare care incepe sa te enerveze pe zi ce trece apoi iti schimba background-ul in negru. Il schimbi in ceva frumos si peste un timp se face negru inapoi. Deci ca sa spun in mare, enerveaza pe toata lumea si cum aproape toti folosesc un Windows piratat aceasta problema a devenit familiara.

Pentru a face acest avertisment sa dispara automat va trebui sa downloadati RemoveWGA 1.2 dand click aici. Dupa ce ati descarcat RemoveWGA 1.2 simplu dati dublu click pe el apoi click OK la fiecare avertisment. Dupa ce a fost instalat dati restart la calculator.

Pentru a face acest avertisment sa dispara manula dati click aici si urmati pasi.

Daca doriti ca avertismentul despre Windows Genuine Advantage sa nu mai apara deloc in viitor si sa fiti siguri ca nu mai parare atunci dati click aici pentru un articol unde va arata cum sa opriti updateul Windows

Daca totul a decurs cum trebuie si advertismentul care va atentioneaza ca Windows-ul nu este geniun a disparut, lasati un comentariu cum ca totul a decurs cum trebuie pentru urmatori useri cu aceasta problema. In caz ca va apare o eroare sau ati urmarit pasi de mai sus si inca vedeti advertismentul acesta, dinou lasati un comentariu cu o descriere a problemei si o sa incerc sa gasesc o solutie.

26 comments:

  1. salut eu am windowsul 7 ultimate si imi scria ca mai am 19 zile si trebuie sa activez windowsu. Și mam uitat pe net si am vazut ca este o modalitate de a activa windowsu cel cu windows 7 loader si lam descarcat si a mers a aparut ca este activat si aparea geniun microsoft dar apoi am mai cutat si am gasit saitul asta care scrie ca sa downloadez removeWGA si iam da remove si nu mai apare ninic cu geniune.As vre sa stiu daca o sa am probleme cu windowsul sau cu cei de la microsoft. Va multumesc si astep un raspuns.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ca sa fi sigur ca nu o sa mai ai nici o problema pe viitor asigurate ca opresti updateul automat. Am creat un articol in care am aratat cum sa opresti Windowsul din as face update automat.

      Articolul se gaseste la adresa aceasta:

      http://ziczoom.blogspot.co.uk/2011/08/cum-sa-opresti-atentionarea-windows-7.html

      Cei de la Microsoft de multe ori te imping sa faci un update la Windows. Chiar si atunci cand doresti sa downloadezi ultima versiune a unui program de genul Internet Explorer ei spun ca acesta poate fi obtinut prin update. Evita asta!

      Chiar daca Windowsul este oprit din as face un update automat, exista programe cum ar fi Advanced SystemCare care contin optiunea pentru downloadare a ultimului update pentru sistemul de operare respectiv. Ai grija si la acest gen de programe si asa nu va trebui sa mai ai nici o problema

      Delete
  2. Mie nu imi declanseaza programul. Pleaca, cere permisiune de pornire, apoi imi spune ca e ceva care il blocheaza, ce, nu stiu. am dezactivat firewall, antivirusul, etc, deloc, aceeas problema.
    Ce as putea sa ii fac?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sti ce spune ca il blocheaza sau spune doar ca e ceva ce il blocheaza?

      Delete
    2. Mie imi scrie : Unable to find your Winlogon.exe process. Please check that no other security programs is preventing RemoveWGA from accessing your processes. Ce as putea sa fac ?

      Delete
    3. Incearca sa dezactivezi toate programele de securitate care sunt instalate in calculatorul tau. Antivirus, Antimalare, Firewall sau oricare altul. Dupa ce ai dezactivat toate aceste programe incearca sa pornesti programul dinou.

      Delete
  3. Dar eu trebuie sa fac update la placa video cum fac ca sa mearga?si sa nu imi apara chestia asta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un update la placa video se poate face si de pe site-ul producatorului placii tale video si nu neaparat cu un windows update . Nvidia, Intel Graphics, etc. Dupa ce ai reusit sa identifici marca placi tale video si modelul, intra pe site-ul oficial si folosind modelul placii tale video incearca sa gasesti driverele necesarare.

      Delete
  4. Buna! Si mie imi apare "Unable to find your Winlogon.exe process. Please check that no other security programs is preventing RemoveWGA from accessing your processes". Am oprit windows defender si antivirusul si tot asa imi apare. ce pot sa fac? Multumesc anticipat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Incearca sa downloadezi programul de la linkul acesta:

      http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml

      Lasa un coment si spune cum a functionat.

      Delete
    2. Mie imi apare windows wga notification is not active on your system

      Delete
  5. Sau la windows 7 Remove WAT.Am instalat acum 1-2 luni si lam activat,si azi imi aparu asta cu genuine.Cert este ca am avut acest windows 1 an instalat si nu mi-a aratat si astazi imi aparu la noul win. instalat.Acum ca l-am scos cu acest program in My compter->properties nu mai imi arata ca este activat,neactivat.Dupa parerea mea un raspuns logic ar fi ca nu mai imi apare nimic acolo deoarece era activat si langa era acea icoana de la windows genuine,iar odata ce am dezinstalat porcaria asta din PC nu mai imi apare. :))

    ReplyDelete
  6. pai bine bine am inteles care e faza dar eu am windows original pe pc asus windows 7 de 64 bites si totusi imi aparu mesaju asta prost in coltu din dreapta jos :)) despre asta ce spuneti????

    ReplyDelete
  7. Salut i-mi arata mereu mesajul...ca cva blocheeaza programul,si am dezactivat antivirus,defender..etc si tot nu pot face nimic :(((

    ReplyDelete
  8. Mie imi apare mesajul in colt dreapta jos cu ,,Windows is not Geniune".
    Am descarcat programul dar nu merge sa-l instalez, imi apare ca ceva il blocheaza.
    Am dezactiva antivirus, firewall etc. tot nu merge.
    Ce pot sa fac?

    ReplyDelete
  9. la mn nu e valid windowsul ce fac sa3 validez

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa cumperi un Windows Original cu licență!

      Delete
  10. Mie Windows 7 îmi cauta greu update-uri tot îmi scrie căutare actualizări! Cum sa rezolv aceasta problema? P.S am Windows cu licență!

    ReplyDelete
  11. Am urmat instructiunile de la rezolvarea manuala si totul a decurs bine.
    Dupa ce am dat restart mi-a ramas background-ul ales de mine.
    Sper sa fie o solutie de durata.
    Multumesc!

    ReplyDelete
  12. Mie îmi apare asta:
    Windows 7
    Generare 7601
    Această copie Windows nu este autentică

    Ce să fac ca să dispară?

    ReplyDelete
  13. Buna,
     Eu sunt doamna Elina Johnson, de la FIRMA DE ÎMPRUMUT AL ELINA JOHNSON, aici vine un împrumut Genuine care vă va schimba viața într-una mai bună, o companie de creditare împrumutată, acordată și licențiată pentru a oferi împrumuturi persoanelor fizice, companiilor private și persoanelor aflate în nevoie la niveluri scăzute de beneficii de până la 2%.

    Eu, doamna Elina Johnson, va face tot ce am de respect față de toți solicitanții legitimi. Nu veți fi dezamăgit de mine în această afacere deoarece compania vă va asigura împrumutul dvs., nu se va termina acolo, avem o echipă de expectorat care înțelege legile investiției, ei vă vor ajuta, oferindu-vă sfaturi care vă vor ajuta să vă gestionați investiția pe care o investiți în împrumut, pentru a nu mai intra în faliment în viața dvs. și această ofertă uimitoare vine cu împrumutul dvs. Contactați-ne astăzi prin e-mail elinajohnson11.globalfinance@gmail.com

    Serviciile noastre includ următoarele:

    * Imprumut personal
    * Împrumuturi garantate
    * Creditele nu sunt împrejmuite
    * Rezultatele împrumutului
    * Coaching de împrumut
    * Împrumut de împrumut împrumut
    * Plata împrumutului
    * Credite pentru studenți
    * Împrumuturi comerciale
    * Credite auto
    * Rezoluția împrumutului
    * Dezvoltare împrumut
    * Dept împrumut de împrumut
    * Credite de afaceri
    * Credite educative
    * Întâlnire întreruptă

    Vă rugăm să completați formularul de împrumut de mai jos și să-l returnați pentru a ne deservi mai bine prin e-mail:
    elinajohnson11.globalfinance@gmail.com


    DATE APLICABILE

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția actuală în locul locului de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma împrumutului necesară:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,
    Doamna Elina Johnson (elinajohnson11.globalfinance@gmail.com)

    ReplyDelete
  14. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    ReplyDelete
  15. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    ReplyDelete
  16. Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000,00 EUR dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, apoi evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    ReplyDelete
  17. Toate mulțumesc instituțiilor de credit pentru împrumut pentru că m-au ajutat cu împrumutul meu de 135.000,00 USD, după ce a fost înșelat de 6 ori de către oameni falși care se ridică la împrumuturi.

    Numele meu este rethabile grace, sunt din Africa de Sud și locuiesc în orașul Johannesburg. Acum o lună căutam un împrumut online și am văzut creditori diferiți pe internet și cu câteva mărturii false și am aplicat de la ei și tot ce am primit a fost escrocii, am aplicat mai mult de 6 companii și am fost înșelat până la capăt. Așa că am renunțat la speranță până când am decis să verific din nou dacă voi găsi ajutor în timp ce căutam și m-am stabilit să caut o companie legitimă de împrumut. Am găsit această companie numită Instituții de credit de împrumut. Am văzut o mulțime de mărturii pe care oamenii le comentează despre el dar pentru că am fost înșelat în mod individual, am crezut că este o înșelătorie, dar am făcut ceea ce mi s-a cerut și am așteptat împrumutul meu, iar domnul Ilie mi-a spus în mai puțin de 48 de ore că voi fi cu împrumutul meu în siguranță, nu cred am crezut că este și o înșelătorie, așa că în acea zi a fost noapte în Africa de Sud și am dormit a doua zi dimineața când m-am trezit, am primit o alertă de la banca mea că există bani în contul meu și imediat am sunat banca mea pentru a confirma iar managerul băncii mi-a spus să vin imediat la bancă și m-am dus imediat, banca s-a deschis în timp ce managerul băncii mi-a verificat contul. Am văzut o sumă de 135.000,00 USD, adică dolari americani și i-am explicat managerului că am solicitat o împrumut online și managerul meu de bancă era sho Am verificat dacă a existat încă o companie de împrumut reală și legitimă, sunt atât de fericită, mulțumită instituțiilor de credit de împrumut. oricui are nevoie de un împrumut, chiar dacă ați fost înșelat înainte de a solicita de la această companie și fiți siguri că această companie nu vă va dezamăgi. Cu respect pentru oricine îmi citește mesajul și puteți contacta această companie prin e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    folosesc și Whatsapp: +393510483991
    Încă o dată salutările mele către oricine îmi citește mesajul și mă rog să fii fericit, așa cum sunt astăzi cu această companie, deoarece aduc mai mulți oameni la această companie pentru a ajuta.

    Spune că eu Rethabile Grace te-a îndreptat spre ele

    ReplyDelete
  18. Alta mare inselatorie! Nu mai imprumutati ca va fura cu dobanzi prea mari la credite.

    ReplyDelete