Inbunatateste performanta computerului tau cu Smart Defrag 2

Pentru cei ce nu stiu, defragmentarea unui calculator inseamna aranjarea datelor pe hard disk. Defragmentarea unui calculator face cautare si gasirea datelor pe calculator mai rapida. Gandestete ca esti intr-o biblioteca unde toate cartile sunt aranjate in ordine, logic o sa te ajute sa gasesti cartea respectiva mai repede decat daca erau imprastiate.

Cei de la Microsoft recomanda defragmentarea hardului cam odata pe luna asa ca ei au creat acest mini program care vine odata cu sistemul de operare si care ne da posibilitatea de a efectua defragmentarea hardului fara sa mai downloadam vre-un program.

Si totusi pentru ca defragmentarea este destul de importanta, programatori au inceput sa creeze programe special pentru aceasta cu un level de lucru ridicat si o viteza de analizare si defragmentare mai mare. In acest articol, pe langa o mica descrie despre ce este defragmentarea am sa va prezint si un program de defragmentare pe care eu il folosesc si il consider fiind cel mai bun.

Este vorba de Smart Defrag 2 un program cu o viteza de defragmentare mare care trebuie sa il ai in calculator pe langa alte unelte importante cum ar fi CCleaner despre care am vorbit aici, un program antivirus si malware si altele despre care am sa vorbesc pe viitor.
                                                                                                                       Downlaod / Smart Defrag 2

No comments:

Post a Comment